Příchuť Take by ProVape S&V: Berry Slush (Bobulovitá ledová tříšť) 20ml

Neohodnoceno
 
Novinka
 

Série Take Mist představuje neodolatelnou svěží letní příchuť. Pod názvem Berry Slush se ukrývá netradiční ledová tříšť z lesních bobulovitých plodů. Vychutnejte si jedinečnou chuť namixovaných ostružin, borůvek, malin, jahod a brusinek s ledem. Příchuť příjemně osvěží, ale také potěší vaše chuťové pohárky nezaměnitelnou sladkou chutí.

Dostupnost Skladem
Můžeme doručit do
18.7.2019
Cena 206 Kč / ks bez DPH
249 Kč / ks    
Značka Pro Vape
Kategorie Příchutě Take by ProVape
Záruka 2 roky
 
Nová série příchutí Take Mist Shake & Vape láká na originální ovocné mixy, které oceníte jak v horkých letních dnech, tak také při celoročním vapování a relaxování. Za jejich výrobou stojí věhlasný lotyšský výrobce ProVape. Série nabídne celou řadu příchutí, které jinde nenajdete. Příchutě Take Mist jsou vyráběny jen z těch nejkvalitnějších surovin na trhu a podléhají přísným výstupním kontrolám pro uvedení na trh. Všechna aromata jsou mnohokrát testována, aby bylo dosaženo co nejlepšího a nejautentičtějšího chuťového prožitku. Jedná se o příchutě typu shake & vape, stačí je tedy dolít základní bází, protřepat a začít vapovat bez nutnosti zrání. Všechny příchutě ze série Take Mist jsou dodávány ve velké 60 ml lahvičce, ve které se nachází 20 ml příchutě.
 
Postup přípravy e-liquidu Take Mist: Do 60ml lahvičky s 20 ml příchutě dolijte bázi. Lahvičku důkladně protřepejte. Poté můžete ihned vapovat díky systému shake & vape. Doporučujeme především báze s vyšším podílem VG (rostlinný glycerol), nejlépe 70% - 80% VG.

Podobné produkty

Ovocné příchutě (?) Borůvka, Brusinka, Jahoda, Lesní plody, Malina, Ostružina
Nápojové příchutě (?) Ledová tříšť
Ostatní příchutě (?) Koolada

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.